24 травня 2024 року відбулося спільне засідання відділу авторського права і суміжних прав та центру правового забезпечення розвитку науки і технологій Інституту.

На засіданні здобувачкою Юлею Кедею було представлено публічну презентацію наукових результатів дисертаційного дослідження на тему: «Договірне регулювання створення та використання об'єктів авторського права в Україні та Франції».

Засідання проведено під головуванням докторки юридичних наук, керівниці центру правового забезпечення розвитку науки і технологій Ірини Яковець.

Здобувачка ознайомила присутніх з основними результатами дисертаційного дослідження. 

Із доповіддю виступила науковий керівник – докторка юридичних наук, професорка, головний науковий співробітник відділу питань захисту прав інтелектуальної власності Олена Штефан.

Про  актуальність, теоретичне та практичне значення результатів дослідження, а також про деякі дискусійні положення дисертації зазначили експерти, кандидатури яких запропоновано рецензентами: кандидатка юридичних наук Ольга Улітіна, кандидат юридичних наук Андрій Шабалін. 

Власними міркуваннями щодо роботи поділилися співробітники відділу авторського права і суміжних прав та центру правового забезпечення розвитку науки і технологій Інституту. 

За результатами засідання прийнято рішення, що дисертація Юлі Кеді  на тему: «Договірне регулювання створення та використання об'єктів авторського права в Україні та Франції» відповідає вимогам до дисертацій на здобуття наукового ступеня доктора філософії, спеціальність 081 «Право».  Дисертацію рекомендовано до розгляду та захисту у разовій спеціалізованій вченій раді Інституту.

Бажаємо успіхів здобувачці!

 

Останні новини

Анонс подій

Анонс конференцій

 

Зв'яжіться з нами

Для отримання послуг з аудиту та експерної оцінки, консультацій з питань інтелектуальної власності.

Контакти

Київ, 03150 вул. Казимира Малевича, 11

Тел.: +38 (044) 200 08 76
Email: ndiivu@gmail.com