Науково-дослідний інститут інтелектуальної власності НАПрН України спільно з КНУ імені Тараса Шевченка провели 24 вересня 2021 року ІX науково-практичну конференцію молодих вчених та студентів з проблем інтелектуальної власності

«ЗАКОНОДАВСТВО УКРАЇНИ У СФЕРІ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ ТА ЙОГО ПРАВОЗАСТОСУВАННЯ: НАЦІОНАЛЬНІ, ЄВРОПЕЙСЬКІ ТА МІЖНАРОДНІ ВИМІРИ». У конференції взяли участь представники 15 університетів та наукових установ країни.

Конференцію відкрив завідуючий кафедри інтелектуальної власності та інформаційного права д.ю.н. А.О. Кодинець який привітав присутніх та наголосив порядок та регламент роботи конференції. З вітальним словом виступила заступник директора Інституту права наці0нального університету імені Тараса Шевченка доцент, к.ю.н. Огнев`юк Г.З. Вона відмітила роль інтелектуальної власності сьогодні в світі та побажала присутнім творчої праці та успіхів у науковій діяльності.  Від співорганізатора конференції НДІ інтелектуальної власності виступив директор установи к.ю.н. Дорошенко О.Ф., який особливо підкреслив мету конференції та запросив молодь до обговорення актуальних проблем інтелектуальної власності. Від оргкомітету конференції  висловив прохання надавати зауваження та рекомендації для вдосконалення заходу у такому форматі. Дорошенко О.Ф. побажав молодим вченим, студентам та аспірантам плідної та творчої роботи. Від гостей виступили д.т.н., професор Національної металургійної академії України Петренко В.О. та доцент, к.т.н. Національного технічного університету України «КПІ імені Ігоря Сікорського» Ромашко А.С. які привітали творчу молодь з науковим заходом.

Після привітань молоді вчені та студенти виступили з доповідями по обговоренню напрямів гармонізації законодавства України з питань інтелектуальної власності з нормами міжнародного та європейського права; пошук рішень з актуальних проблем сучасної правової науки та проблем інтелектуальної власності. Всі виступаючі висловили побажання про продовження традиційних конференцій у наступних роках та розширення тематики цих заходів.

За результатами конференції готується до друку збірник матеріалів учасників.

 

 

Останні новини

Анонс подій

Анонс конференцій

 

 

    

 

Зв'яжіться з нами

Для отримання послуг з аудиту та експерної оцінки, консультацій з питань інтелектуальної власності.

Контакти

Київ, 03150 вул. Казимира Малевича, 11

Тел.: +38 (044) 200 08 76
Email: ndiivu@gmail.com