14 квітня 2021року відбулася on-line-зустріч директора Інституту Дорошенка О.Ф. з проректором з наукової роботи Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, директором інституту вищої освіти д.е.н. Антонюк Л.Л. 

На зустрічі були присутні д.е.н професор кафедри міжнародної економіки Ільницький Д.О., д.ю.н. завідуючий кафедрою цивільного та трудового права Омельченко А.В. та заступник директора НДІ ІВ НАПрН України Дорожко Г.К.

Директор Інституту  Дорошенко О.Ф. розповів про діяльність наукової установи, яку він очолює. НДІ ІВ НАПрН України протягом 20 років працює у сфері розроблення та удосконалення законодавства у сфері інтелектуальної власності, судової експертизи та економіки інтелектуальної власності. Інститут співпрацює з 27 освітніми та науковими установами, здійснює прикладну та дослідницьку діяльність, ініціює та підтримує освітні та просвітницькі проєкти для популяризації права інтелектуальної власності в Україні, сприяє науково-технічному прогресу та збільшенню внеску України в розвиток світової науки і техніки. 

Проректор КНЕУ імені Вадима Гетьмана Антонюк Л. Л. розповіла про сучасний стан та напрями наукової діяльності університету. Особливу увагу приділила останнім актуальним проєктам, серед яких – дослідження на тему «Цифрова економіка: вплив інформаційно – комунікаційних технологій на людський капітал та формування компетентності майбутнього».

Учасники зустрічі обговорили проблеми розвитку інноваційної діяльності в Україні та ролі інтелектуальної власності в розвитку економіки країни.

Сторони домовились розпочати спільну роботу в науковій  і освітній сферах та підписати договір про творчу співпрацю. 

 

Останні новини

Анонс подій

Анонс конференцій

 

 

    

 

Зв'яжіться з нами

Для отримання послуг з аудиту та експерної оцінки, консультацій з питань інтелектуальної власності.

Контакти

Київ, 03150 вул. Казимира Малевича, 11

Тел.: +38 (044) 200 08 76
Email: ndiivu@gmail.com