11-13 вересня за сприяння Програми розвитку комерційного права Міністерства торгівлі США (CLDP) відбувся семінар з розвитку законодавства в сфері авторського права і суміжних прав.

У заході взяли участь міжнародні експерти, представники міністерств, відомств, судової гілки влади, наукових установ і громадських організацій. Учасники заходу розглянули ключові питання сучасної системи охорони та захисту авторського права і суміжних прав в Україні. Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України запропонувало для обговорення положення розробленого проекту Закону України «Про авторське право і суміжні права». Міжнародні експерти та інші учасники семінару висловили пропозиції та зауваження до законопроекту з метою його подальшого доопрацювання.

У заході взяли участь представники Інституту: завідувач відділу авторського права і суміжних прав Анна Штефан, завідувач сектору суміжних прав Валентина Троцька, завідувач сектору використання і передачі прав інтелектуальної власності Олена Тверезенко, науковий співробітник відділу авторського права і суміжних прав Надія Федорова та Костянтин Зеров, науковий співробітник економіко-правового відділу.

 

Останні новини

Анонс подій

Анонс конференцій

 

 

    

 

Зв'яжіться з нами

Для отримання послуг з аудиту та експерної оцінки, консультацій з питань інтелектуальної власності.

Контакти

Київ, 03150 вул. Казимира Малевича, 11

Тел.: +38 (044) 200 08 76
Email: ndiivu@gmail.com