На засіданні Вченої ради НДІ інтелектуальної власності НАПрН України відбулося урочисте нагородження переможців конкурсу на кращу наукову роботу.

Завданнями Конкурсу, що проводиться щороку в Науково-дослідному інcтитуті інтелектуальної власності є стимулювання творчого та наукового самовдосконалення працівників Інституту, сприяння подальшому натхненню в написанні наукових праць. Також конкурс покликаний відзначити талановиту молодь Інституту. Учасники мали змогу представити на розгляд конкурсної комісії роботи за наступними напрямками:

 

  • Краща наукова стаття;
  • Краща монографія, брошура;
  • Кращий підручник, навчальний посібник;
  •  Кращий молодий автор.

 Для участі у номінації «Краща монографія, брошура» свої роботи висунули: Штефан А.С. «Вчення про механізм доказування у цивільному судочинстві» (монографія) та Зеров К.О. «Особливості захисту авторських прав на твори, розміщені в мережі інтернет» (монографія).

 Переможець: Штефан Анна Сергіївна, завідувач відділу авторського права і суміжних права.

  

У номінації «Краща наукова стаття» взяли участь: Улітіна О.В. «Директива 2001/84/ЄС (Про право слідування): іноземний досвід»; Дорошенко О.Ф., Мінченко Н.В. «Експертиза об’єктів інтелектуальної власності в умовах новацій процесуального законодавства» та Сопова К.А. «Поняття та види плагіату: між правомірним запозиченням та недозволеним використанням».

Переможці: Дорошенко Олександр Федорович, заступник директора з експертної роботи, та Мінченко Наталія Володимирівна, науковий співробітник Центру експертних досліджень.

Номінація «Кращий підручник, навчальний посібник» — не відбулася.

У номінації «Кращий молодий автор», згідно з Положення про проведення Конкурсу, Комісією було отримано подання від голови Ради молодих вчених Чомахашвілі О.Ш. Рада рекомендувала відзначити аспірантку Омельченко Ольгу Петрівну.

Вітаємо переможців!

Останні новини

Анонс подій

Анонс конференцій

 

 

    

 

Зв'яжіться з нами

Для отримання послуг з аудиту та експерної оцінки, консультацій з питань інтелектуальної власності.

Контакти

Київ, 03150 вул. Казимира Малевича, 11

Тел.: +38 (044) 200 08 76
Email: ndiivu@gmail.com