(Конференція відбудеться за адресою: м. Київ-150,вул. Казимира Малевича, 11, корп. 4, 13 поверх)

На конференції планується розглянути питання комерціалізації інтелектуальної власності, 
створеної державними закладами освіти та науки, в процесі покращення інноваційно-правового середовища.

Регламент конференції:
10:00 – 13:00 — Пленарне засідання
13:00 – 14:00 — Кава-брейк
14:00 – 17:00 — Виступи учасників конференції
17:00 –18:00 — Обговорення рекомендацій та пропозицій за результатами семінару-конференції (в матеріалах Круглого столу будуть використані методичні розробки кафедри економіки, обліку та фінансів Інституту післядипломної освіти НУХТ)

Робоча мова конференції: українська, російська.

ПРЕДСТАВЛЕННЯ МАТЕРІАЛІВ. Для участі в роботі конференції необхідно до 01 травня 2018 року направити на адресу оргкомітету: заявку на участь у конференції та доповіді підписані авторами.

Проїзд та проживання іногородні учасники конференції оплачують самостійно.

Надходження до оргкомітету тез доповідей електронною поштою необхідно перевіряти за телефонами секретарів секцій. Контактні телефони секретарів секцій та їх адреси на сайті конференції.

Організаційний внесок становить 200 грн.
Призначення платежу: За збірник матеріалів конференції та методичні матеріали.

Матеріали конференції будуть опубліковані у вигляді збірки тез доповідей. Матеріали приймаються обсягом – не більше 6-ти сторінок тексту формату А4, включно з рисунками, в редакторі MS Word (у вигляді файлу на електронну адресу секретарю секції). Електронна пошта секретарів секцій знаходиться на сайті конференції. Назва файлу повинна відповідати прізвищу першого автора.

Модератор та керівник круглого столу: доктор економічних наук, професор, академік АТН України, головний науковий співробітник сектору економіки та оцінки прав інтелектуальної власності економіко-правового відділу НДІ ІВ НАПрН України Бутнік-Сіверський О. Б.

Голова оргкомітету: кандидат технічних наук Дорожко Г.К. тел.: 067 621 88 58 Секретар оргкомітету: Пилюченко Дар’я тел./ факс: (+38 044 200 08 76 — приймальня) E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 Тези доповіді оформлюються відповідно до наступних вимог:

  • шрифт TimesNewRoman, кегль 14;
  • поля: зліва, справа, зверху, знизу – 2 см;
    міжрядковий інтервал – 1,5;
  • у першому рядку – назва доповіді прописними літерами, вирівнювання по центру, жирним шрифтом;
  • у другому рядку – по центру прізвище та ініціали авторів доповіді жирним шрифтом; у третьому рядку – по центру повна назва організації і місто, курсивом (шрифт напівжирний).

Рисунки, що вставляються в текст, повинні мати розміри не більше 12х9 см із застосуванням форматів: bmp, tif, jpg. Розмір шрифту під рисунком – 14 ррt. Рисунки, виконані за допомогою Word, повинні бути обов‘язково згрупованими. Посилання на літературу необхідно оформляти відповідно до вимог, викладених в ДСТУ 8302:2015 «Інформація та документація. Бібліографічне посилання. Загальні вимоги та правила складання» Консультативно-довідкові реквізити

 

Останні новини

Анонс подій

Анонс конференцій

 

 

    

 

Зв'яжіться з нами

Для отримання послуг з аудиту та експерної оцінки, консультацій з питань інтелектуальної власності.

Контакти

Київ, 03150 вул. Казимира Малевича, 11

Тел.: +38 (044) 200 08 76
Email: ndiivu@gmail.com