• slide 1
  • slide 2

    Унікальні авторські курси, провідні спікери, спільна сертифікація

  • slide 1
  • slide 2

    Унікальні авторські курси, провідні спікери, спільна сертифікація

 

Старт нового сезону програми вже з  15 жовтня! IT-право – перша україно-американська навчальна програма, що виникла на стику двох галузей знань – права та інформаційних технологій та готує фахівців для якісного юридичного супроводження українського IT бізнесу, який зараз динамічно розвивається. 

 

ДЛЯ КОГО Юристи-практики, яких цікавить вивчення специфіки юридичного супроводу ІТ бізнесу. Студенти юридичних вишів, які прагнуть пов’язати свою майбутню кар’єру з ІТ бізнесом. Менеджери/ власники ІТ-компаній і стартапів, які хочуть отримати системні знання із правового регулювання та організації ІТ бізнесу та юридичних механізмів захисту інтелектуальної власності.

 

ФОРМАТИ ПРОГРАМИ Навчання протягом 3-х місяців, три рази на тиждень у базовому та поглибленому форматах на очній чи дистанційній формі. У рамках базового курсу ми познайомимося з IT-індустрією і її регіональними особливостями, розберемося в термінології і процесах розробки ПЗ, навчимося структурувати бізнес, укладати договори і оперувати інтелектуальною власністю в IT. На поглибленному курсі ми зануримося в тонкощі оподаткування в IT і ІР, укладення ОКРЕМИХ видів договорів: ліцензійних, сервісних, про розробку веб-сайтів і використання хмарних технологій (SaaS), познайомимося з конкретними напрямками ІТ-індустрії: GameDev, FinTech, е-commerce, Blockchain технологіями, отримаємо навички роботи з публічною інформацією та дізнаємося про те, як врегульовані питання IT в угоді про асоціацію між Україною та ЄС.  Завдяки дистанційній формі, слухачі з усіх регіонів України отримують доступ до LIVE трансляцій з можливістю поставити питання лектору у режимі реального часу, а також особистого кабінету для повторного перегляду навчального відеоматеріалу у будь-який зручний час.  

 

За результатами навчання, випускникам Програми надається можливість проходження стажування в юридичних фірмах і українських IT-компаніях, а кращі з кращих – отримають перспективи реального працевлаштування в компаніях-партнерах 

 

Розпочинаємо новий семестр 15 жовтня 2018.

 

Форма реєстрації:  https://bit.ly/2N50juc

Аудиторія курсу

Програма орієнтована на юристів-практиків, яких цікавить вивчення специфіки юридичного супроводу ІТ бізнесу; студентів юридичних вишів, які прагнуть пов’язати свою майбутню кар’єру з ІТ бізнесом; менеджерів/ власників ІТ-компаній і стартапів, які хочуть отримати системні знання із правового регулювання та організації ІТ бізнесу та юридичних механізмів захисту інтелектуальної власності. 

Контакти

Останні новини

Анонс подій

Анонс конференцій

 

 

    

 

Зв'яжіться з нами

Для отримання послуг з аудиту та експерної оцінки, консультацій з питань інтелектуальної власності.

Контакти

Київ, 03150 вул. Казимира Малевича, 11

Тел.: +38 (044) 200 08 76
Email: ndiivu@gmail.com