Запрошуємо взяти участь 29 червня 2023 року у Міжнародному круглому столі «Правове регулювання епідемічної безпеки в умовах війни та поствоєнного відновлення».

На заході передбачається обговорення 4 основних тем, зокрема:

 

Запрошуємо 16 травня 2023 о 12.00 на круглий стіл "Актуальні питання судового захисту права інтелектуальної власності: вітчизняний та зарубіжний досвід".

25 травня відбудеться Сьома Всеукраїнська науково-практична конференція «АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОГО, ІНФОРМАЦІЙНОГО, ІНТЕРНЕТ ПРАВА ТА ІТ ПРАВА». Захід пройде у онлайн форматі. Деталі в інформаційному листі нижче.

Науково-дослідний інститут інтелектуальної власності запрошує взяти участь у V Всеукраїнській науково-практичній конференції "Право, інтелектуальна власність, креативні індустрії: сучасний вимір і подальші перспективи", що відбудеться 19 травня 2023 року в онлайн-форматі.

Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у роботі VI Всеукраїнської науково-практичної конференції «Створення, охорона, захист і комерціалізація об'єктів права інтелектуальної власності», яка присвячена Міжнародному дню інтелектуальної власності. Захід відбудеться 26 квітня в онлайн форматі.

 

 

 

 

 

ТРЕНІНГ 

17 квітня відбувся тренінг «Сучасні тенденції права інтелектуальної власності».

 

ЗАСІДАННЯ РАДИ

На засіданні Ради молодих вчених НДІ інтелектуальної власності, що відбулося 13 квітня власні наукові дослідження презентовали молоді науковці.

Останні новини

Анонс подій

Анонс конференцій

 

 

    

 

Зв'яжіться з нами

Для отримання послуг з аудиту та експерної оцінки, консультацій з питань інтелектуальної власності.

Контакти

Київ, 03150 вул. Казимира Малевича, 11

Тел.: +38 (044) 200 08 76
Email: ndiivu@gmail.com