Науково-дослідний інститут інтелектуальної власності Національної академії правових наук України оголошує конкурс з нагоди Всеукраїнського фестивалю науки на кращу наукову роботу аспірантів та молодих вчених.

26 квітня запрошуємо Вас взяти участь у роботі VII Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «Створення, охорона, захист і комерціалізація об'єктів права інтелектуальної власності», присвяченої Міжнародному дню інтелектуальної власності, що проходить під девізом «Будуємо наше спільне майбутнє за допомогою інновацій і креативності».

28 березня відбудеться круглий стіл на тему "Концептуальні підходи до систематизації законодавства у сфері промислової власності". Зустріч проходитиме в онлайн-форматі. Деталі у інформаційному листі.

Запрошуємо взяти участь у науково-практичній конференції «Захист від недобросовісної конкуренції в умовах євроінтеграції та цифрової трансформації», що відбудеться 31 травня 2024 року в онлайн форматі.

Доступний та зручний відео-мануал, як зареєструвати авторське право на твір: від подачі заявки – до отримання свідоцтва від команди Українського національного офісу інтелектуальної власності та інновацій.

Останні новини

Анонс подій

Анонс конференцій

 

 

    

 

Зв'яжіться з нами

Для отримання послуг з аудиту та експерної оцінки, консультацій з питань інтелектуальної власності.

Контакти

Київ, 03150 вул. Казимира Малевича, 11

Тел.: +38 (044) 200 08 76
Email: ndiivu@gmail.com