1 листопада вже вдруге пройшла конференція "Захист прав та судова експертиза у сфері ІВ". Організаторами заходи виступив Комітет з інтелектуальної власності Асоціації правників України та Науково-дослідний інститут інтелектуальної власності. 

Під час панельних дискусій спеціалісти галузі змогли обговорити нагальні проблеми судової експертизи та питання захисту прав у сфері інтелектуальної власності в процесі реформування законодавства та державної системи правової охорони інтелектуальної власності та створення Вищого суду з питань інтелектуальної власності.

В ході першої сесії Конференції було обговорено питання судової реформи та створення Вищого суду з питань інтелектуальної власності. Директор Науково-дослідний інститут інтелектуальної власності Олена Орлюк розглянула законопроекти у сфері інтелектуальної власності.

Під час другої сесії «Судова експертиза у процесі змін процесуального законодавства та створення Вищого суду з питань інтелектуальної власності», модератором якої виступив Сергій Петренко були розглянуті питання щодо судової експертизи у сфері інтелектуальної власності. Доповідь Александра Дорошенка була присвячена правилам етичної поведінки та репутації судових експертів у сфері ІВ, а також оцінці кваліфікації судових експертів та фахівців у сфері ІВ.

Третя сесія була проведена у новому форматі у вигляді інтерактивної гри «IP-суд». Катерина Сопова взяла участь як судовий експерт на стороні позивача.

Детально з матеріалами Конференції можна ознайомитись за посиланням.

Відео-конференції на сторінці Конференції у ФБ.

Фото: Ukrainian Bar Association

Останні новини

Анонс подій

Анонс конференцій

 

 

    

 

Зв'яжіться з нами

Для отримання послуг з аудиту та експерної оцінки, консультацій з питань інтелектуальної власності.

Контакти

Київ, 03150 вул. Казимира Малевича, 11

Тел.: +38 (044) 200 08 76
Email: ndiivu@gmail.com